“Büyük bir aile oluşumuza bir kez daha şahit olduk”

Koruyucu Aileler tarafından Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´in bakanlığa görevlendirilmesinden dolayı düzenlenen veda organizasyonunda konuşan Sökmen, “Bana göstermiş olduğunuz bu sevgi bağıyla, her zaman dile

GÜNCEL 25.08.2021 22:35:35 0
“Büyük bir aile oluşumuza bir kez daha şahit olduk”

 

Koruyucu aileler tarafından 2016 yılından bu yana başarılı bir şekilde görevini sürdüren Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´in Bakanlık Merkezine görevlendirmesi sebebiyle veda organizasyonu düzenlendi.
Karabük Belediyesi Şehir Parkında düzenlenen etkinlikte, koruyucu aileler, kendileri hazırlamış oldukları çeşitli ikramlıklar ve hoş sohbet eşliğinde Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´e, Karabük bünyesinde sunmuş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

/resimler/2021-8/25/2236244124221.jpg
‘Koruyucu Aileler´ tarafından düzenlenen bu anlamlı ve güzel etkinlikte duygularını ifade eden Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza en güzel hediye olan aile ortamını sunan toplumumuzun en değerli gönül elçileri siz Koruyucu Ailelerimizle yeniden bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyim. Toplumların en küçük yapı taşı olan aile kavramının, sizler vesilesiyle korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımıza sıcak bir yuva olarak yeniden anlam bulmasında üstlendiğiniz rol çok büyük ve kutsal. Bu ulvi sorumluluğu can-ı gönülden yerine getirirken, bana da göstermiş olduğunuz bu sevgi bağıyla, her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘Büyük Bir Aile´ oluşumuza bir kez daha şahit olduk. Düzenlenen bu organizasyonun hazırlık ve sunumunda emeği geçen Koruyucu Aile Birimi başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından iyi dilek ve temennilerin sunulmasıyla sonlandı.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °