“Bu ligde kalmak için her şeyi vereceğiz”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, ligde kalmak için her şeyi yapacaklarını söyledi.

SPOR 31.01.2018 18:54:13 0
“Bu ligde kalmak için her şeyi vereceğiz”


Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, ligin 20. haftasında sahasında konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz, deplasmanda 5-0 mağlup oldukları Başakşehir maçında kendisinin de kabul etmediği bir oyun tarzının sahaya yansıtıldığını söyleyerek, bu tür kazaları bir daha yaşamayacaklarını ve yaşamayacaklarını belirtti.

“Takım kurgusu oluşacak”
Devre arası çok sayıda oyuncuların takımlarından ayrıldığını ve yeniden bir takım kurduklarını kaydeden Açıkgöz, “Ne olursa olsun, bu takım çıktığı bütün maçlarını en iyi şekilde mücadele ederek son maça kadar sürdürecek. Sonuç ne olursa olsun kafaları dik bir şekilde mücadele etmeleri gerekir. Bunu hep söylüyorum. Transferinde bugün son günü. Takım kurgusu oluşacak. Oyuncularda birbiri ile kaynaşmaya başladı. Eksiklerimiz vardı, bunlar giderilince takım bütünlüğü oluşunca sahada daha çok koşan, mücadele eden, bir şeyler üreten takım pozisyona yavaş yavaş geleceğiz. Yavaş yavaş derken her oynadığımız ve puan kaybettiğimiz maç bizim için dezavantaj oluyor. Moral arıyoruz. Moral bulmak zorundayız. Oyuncuların özgüveninin gelmesi için puan veya puanlar ihtiyacımız var. Önümüzde sıkıntılı bölgede bulunan, puana şiddetle ihtiyacı olan Alanyaspor ile maçımız var. Tüm takım olarak bu maça odaklandık” dedi.

“Aynı kazayı bir daha yaşamayacağız, yaşatmayacağız”
Kamp süresine 11 oyuncu ile başladıklarını ve bunun da 5 tanesi alt yapıdan olduğunu ifade eden Levent Açıkgöz, “Gelen oyuncuların büyük kısmı kampın son kısmına katıldı. Hatta 2 idmana çıkıp maç oynayan oyuncularımız oldu. Düşüncelerimizi sahada maalesef yansıtamadık. Bunda sıkıntı çocukların değil yapamadıysak biz yapamadık. Onlar bir araya yeni geldi. Bu birlikteliği yavaş yavaş gösterecekler. Kondisyondan ziyade çok kırılgan bir yapımız var. Golü yedikten sonra direncimiz hemen kırılıyor. İnşallah Başaksehir karşısında yaşadığımız aynı kazayı bir daha yaşamayacağız, yaşatmayacağız” ifadelerine yer verdi.

“Bu ligde kalmak için her şeyi vereceğiz”
Sosyal medyadan takiplerin çok olduğunu ancak tribünlerin hala boş olduğunu da sözlerine ekleyen Açıkgöz, “ Matematiksel hesap bitmediği sürece bu ligin bir üyesiyiz. Bu ligde kalmak için her şeyi vereceğiz. Biz elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftar ne olursa olsun bu takıma destek olup tribünleri doldurması lazım. Desteği maç boyunca verip, olumlu yada olumsuz tepkiyi 90 dakika sonunda versinler” diye konuştu.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °