Bolu´da, eşiyle tartıştıktan sonra kaybolan adamın cansız bedeni gölde bulundu

Bolu´da, 1 haftadır kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Bayram Kahveci´nin cansız bedeni, Gölköy Baraj Gölü´ndeki balıkçılar tarafından gölde bulundu.

GÜNCEL 27.07.2019 16:55:17 0
Bolu´da, eşiyle tartıştıktan sonra kaybolan adamın cansız bedeni gölde bulundu

 

Edinilen bilgiye göre, Borazanlar Mahallesi´nde yaşayan 51 yaşındaki Bayram Kahveci, 20 Temmuz tarihinde eşi Emine Kahveci ile tartıştıktan sonra cep telefonu, banka kartları ve aracının anahtarını bırakarak evden ayrıldı. Kahveci´nin bir daha geri dönmemesi üzerine eşi durumu jandarma ekiplerine haber verdi. 
İhbar üzerine arama çalışmalarına başlayan ekipler, Bayram Kahveci´nin evden ayrıldıktan 1 saat sonra, Gölköy Baraj Gölü girişinde bulunan kamerada göründüğünü tespit etti. Gölköy Baraj Gölü´nden çıkış görüntüleri bulunmayan Kahveci´yi bulmak için ormanlık alanda arama çalışmaları başlatıldı. 
Balıkçılar buldu 
Bugün sabah saatlerinde Gölköy Baraj Gölü´ne balık tutmak için giden vatandaşlar, kıyıya yakın bir yerde su üzerinde ceset olduğunu farketti. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri tarafından sudan çıkarılan cesedin 7 gün önce evinden çıktıktan sonra haber alınamayan Bayram Kahveci´ye ait olduğu belirlendi. 
Kahveci´nin cesedi, Cumhuriyet Savcısı´nın incelemesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi morguna kaldırıldı. 


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °