Biz Kocaman Bir Aileyiz

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Eşi Miray Ürkmezer Şehit Aileleri İle Yemekte Buluştu.

GÜNCEL 19.03.2018 16:06:25 0
Biz Kocaman Bir Aileyiz

 

Göreve başladığı günden bu yana Şehit aileleri ve gazilerimizi yalnız bırakmayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir yemek organizasyonunda Şehit ailelerini ağırladı.

125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay İsa Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Emin Oktay Aydoğdu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve İlçe Müftüsü Hasan Güneş´in de eşlik ettiği yemek programı öncesi Ürkmezer ailesi tüm ailelerle teker teker ilgilendi.

İlçe Müftüsü Hasan Güneş´in yaptığı duanın ardından konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında Milletimiz tek yürek olmuş durumda ve bu birlikteliği bozmaya hiç bir güç yetmeyecektir” dedi.

Cennet Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren her bir kahraman vatan evladının acısının hala ilk günkü gibi yüreklerde yaşadığını dile getiren Ürkmezer, “Bu gün Ezanlar susmuyor, Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, yaşadığımız yer neresi olursa olsun huzur içerisinde özgürce hayatımızı idame ettirebiliyorsak, işte canlarını bu ülkenin huzuru için Şehadet Şerbeti içen evlatlarımız sayesindedir. Bu bağlamda şunu belirtmek isterim ki, bizler vatan toprağını kutsal sayan bir milletiz. Bu sebeple her bir ferdimiz tıpkı Şehit düşen Kahraman Vatan Evlatları gibi canımızı seve seve vermeye hazırız” dedi.

Gerek şahsen, gerekse Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Ürkmezer, “ Sizler bize Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bizler de sizlerin birer evlatları, kardeşleriniz olarak her zaman yanınızda olacağız. Biz kocaman bir aileyiz. Bu vesile ile bir kez daha Vatanın birliğine, dirliğine, bölünmez bütünlüğüne göz diken hainlere karşı kahramanca karşı koyarken canlarını veren tüm Şehitlerimize Allah´tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, sizlere bir kez daha bu vatana böylesi kahraman evlatlar yetiştirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından tüm aileler ile ilgilenen Fatih ve Miray Ürkmezer´e ailelerin ilgisi ise gözlerden kaçmazken, Şehit aileleri ise, “Kaymakam bey ve eşi her zaman yanımızda. Sağ olsunlar işlerinin yoğunluğundan yanımıza gelemediklerinde telefonla arayarak hatırımızı soruyor, bir ihtiyacımız olup olmadığını soruyorlar. Allah hepsinden razı olsun şeklinde görüşlerini bildirdiler.”


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °