Belediye Spor BAL Ligi´ne Hazırlanıyor

Safranbolu futboldaki başarılı temsilcisi Safranbolu Belediye Spor Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükselmesinin ardından yeni sezon için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

SPOR 26.06.2018 13:30:21 0
Belediye Spor BAL Ligi´ne Hazırlanıyor

 

Kulüp Başkanı Mehmet Koca yaptığı açıklamada, 3-4 sezondur final oynadıklarını ancak alınan talihsiz sonuçların ardından kapısından döndükleri BAL Ligine yükseldiklerini söyledi.

Takımda yeni yapılanmaya gittiklerini kaydeden Koca, “ Sezon sonundan itibaren çalışmaları hızlandırdık. Yapılacak takviyelerin ardından lige güçlü bir kadro ile girmeyi planlıyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig´in normal liglere göre çok daha maliyetli olduğunu kaydeden Başkan Koca; “ Safranbolu Belediye Spor tüm faaliyet alanları ile hem gençlerimizi spora teşvik ediyor hem de UNESCO Miras kentimizin bu tip organizasyonlarla tanıtımına da katkı sağlamayı hedefliyor. Bu nedenle maliyeti yüksek olan bir kategoride önemli katkılar yapacak, Safranbolu sevdalısı sponsorları da kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Belediye Sporda Sponsor Şefik Dizdar Söylentileri

Koca´nın açıklamaların ardından Türkiye´nin en zengin 20 işadamından birisi olan ve Safranbolu için oldukça önemli proje ve yatırımlara imza atan Şefik Dizdar´ın takıma sahip çıkacağı yönünde söylentiler ayyuka çıktı. Yine söylentiler arasından Dizdar´ın vereceği destek ile birlikte Belediye Sporda hedefinde büyüyeceği ve ilk olarak 3. Ligi düşüneceği konuşuluyor.

 

 


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °