Başkanlık Koltuğuna Öğrenci Hafsa Eğerciler Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Safranbolu Belediyesi Başkanlık koltuğuna Altın Safran İlköğretim Okulu öğrencilerinden Hafsa Eğerciler oturdu.

GÜNCEL 20.04.2012 18:26:44 0
Başkanlık Koltuğuna Öğrenci Hafsa Eğerciler Oturdu

5. sınıf öğrencisi Başkan Eğerciler telefonla müdürleri arayarak talimatlar verdi. Fen İşleri Müdürü Mustafa Dayıoğlu’nu arayan Başkan Eğerciler Yaşayan Okullar Projesine destek sağlanmasına ve bazı sokakların yollarının genişletilmesi talimatını verdi. Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol ile de telefonla görüşen Eğerciler,  Altın Safran İlköğretim Okulunun çöp kovası eksiklerinin tamamlanmasını istedi.Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un 23 Nisan’a özel çocuk şenlikleri düzenlemesine de değinen minik Başkan Eğerciler çocuklara yönelik yapılan etkinliklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin daha sıklıkla yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un konuk koltuğunda oturduğu sohbette Altın Safran İlköğretim Okulu Öğrencileri 5. sınıf öğrencilerinden Dilara Atay ve Zeynep Sude Baş ile okul müdür yardımcısı Murat Aksoğan ile 3-B sınıfı öğretmeni Selma Demirci de hazır bulundu.Başkan Eğerciler yaşlıları da unutmayarak Huzurevlerindeki vatandaşların sorunlarına dikkat çekti. Yaşlıların psikolojilerinin iyi analiz edilmesi gerektiği ve onların daha huzurlu ortamlara kavuşmalarını sağlamak adına sosyal geziler, piknikler, hobi bahçe yetiştiriciliği gibi etkinliklerle gönüllerinin alınması gerektiğini söyledi ve Başkan Aksoy’dan bu konuda destek istedi.Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise huzurevlerinin toplumun bir eksikliği olduğunu, anne babalarımızın sıcak yuvaya ihtiyaç duyduklarını, onlara, sahip çıkmamız gerektiğini, onların hiçbir şekilde mağdur edilmemeleri gerektiğinin ve el üstünde tutulmaları gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Aksoy ayrıca yaşlıların sağlığı, fiziksel egzersizleriyle ilgili projelerin hazırlanabileceğini ifade etti. Ve huzurevlerindeki mevcut bulunan insanlarımızın mutluluğunu sağlamak zorunluluğumuz var dedi. 


Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °