BAŞKAN AKSOY TÜRK DAKAR TAKIMINI KONUK ETTİ

Safranbolu Müzekent Motosiklet Kulübü Ve Safranbolu Belediyesinin İşbirliğinde 2 -3 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek Olan 'Safranbolu Motosiklet Festivali'yle Anadolu`da Motosiklet Sevdirilecek

GÜNCEL 1.05.2015 18:08:40 0
BAŞKAN AKSOY TÜRK DAKAR TAKIMINI KONUK ETTİ

Safranbolu Hıdırlık Seyir Tepesi`nde yapılan tanıtım toplantısında konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Safranbolu`nun sporun her dalıyla uğraşmaya devam ettiğini söyledi.
Safranbolu`nun cazibe merkezi olmaya devam ettiğini ifade eden Aksoy, 'Geçen yıllarda off-road konusunda ciddi yarışlara ev sahipliği yapmıştık. Hem Karadeniz hem de Türkiye şampiyonası ayaklarına ev sahipliği yaptık. Arkadaşlarımız uğraşmış oldukları alanda ilk olan ve Türkiye`yi uluslararası yarışmalarda temsil eden sporcularımızı da buraya davet ederek etkinlik yapacağız. Safranbolu Belediyesi olarak kentimizi ulusal ve uluslararası faaliyetlerde destekçisi olmaya devam ediyoruz' diye konuştu.
Safranbolu Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir de yeni kurulan bir kulüp olduklarını söyledi.
Safranbolu`da ilk kez böyle bir etkinlik düzenleyeceklerini vurgulayan Özdemir, şöyle konuştu:
'Motosiklet kullanıcılarını sevdirmek amaçlı, motosikletin ve motosiklet kullanıcılarının serseri olmadığını, hepsinin bir işi, makam mevki sahibi olduklarını göstermek istiyoruz. Kulübümüzün yönetim kurulu üyelerinden beşi öğretim görevlisi, birisi yardımcı doçent ve kulüp üyelerimizde bu şekilde. Şehrimizde genç motosiklet kullanıcılarına kasklı, montlu, eldivenli şekilde güvenli motosiklet kullanımını öğretmek ve bunda bir faydamızın olmasını amaçlıyoruz.
Dakar takımını ve motosiklet şovmenlerini getiriyoruz. Bu Anadolu`da motosikleti sevdirmek amaçlı yapılan bir etkinlik olacak.
Bu etkinliğe motosiklet eğitmeni gelecek ve istedikleri soruyu sorma imkanları olacak.'
Aksoy, Selçuk Bektaş, Koray Özkaplan, Şakir Şenkalaycı ve Serkan Özdemir gibi motosikletçilerin ilçeye geleceğini ve gösteriler yapacağını sözlerine ekledi.
Açıklamaların ardından kısa bir gösteri yapıldı.


Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °
Pazartesi 18.4 ° / -1.1 °