Başkan Köse Yeni Doğan Bebekleri Ziyaret Etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret etti.

GÜNCEL 1.08.2019 15:15:49 0
Başkan Köse Yeni Doğan Bebekleri Ziyaret Etti

 

Yaman, Tepe ve Altıok ailelerini ziyaret eden Başkan Köse; “Ailelerimizi tebrik ediyor, yavrularımıza sağlık ve huzur ve başarı dolu bir gelecek diliyorum” dedi.  

Bizler kentimizin daha yaşanılır bir yer olması, bu kentte yaşayan insanımızın daha rahat etmesi ve geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalıştıklarımız için, onlara güzel bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz.

Bu kapsamda güzel bir proje olan ve aralıksız sürdüreceğimiz Hoş Geldin Bebek projesi ile ilçemizde yeni doğan bebekleri ve ailelerini ziyaret ederek onların mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile yeni doğan bebeklerimize sağlıklı huzurlu bir ömür diliyor, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlatlar olmasını temenni ediyorum' diye konuştu.

Başkan Köse´ye ziyaret esnasında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Zülfiye Eralan Özcan ve Müdürlük personeli eşlik ederken, Ailelere çeşitli hediyeler verildi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °