Başkan Köse Bolu Belediye Başkanı Özcan´ı Ziyaret Etti

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranboluya yapılacak hizmetler ve yenilikler için birçok belediyenin çalışmalarını yerinde görmek üzere şehir dışı ziyaretlerine devam ediyor.

GÜNCEL 19.02.2021 14:15:39 0
Başkan Köse Bolu Belediye Başkanı Özcan´ı Ziyaret Etti

 

Bu kapsamda 18 Şubat Perşembe günü Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan´ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Köse, Bolu Belediyesi´nin tarımsal alanda gösterdiği faaliyetleri yerinde inceledi.

Bolu Belediyesi´nin ve Köroğlu Organik ve Yöresel Ürünler Üretim ve Pazarlama Kooperatifinin tarımsal alanda yürüttüğü, tarım ve üretime dayalı çalışmalarını yerinde inceleyen başkan Köse, Safranbolu da tarımsal alanda yapılabilecek üretimler hakkında bilgi aldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden başkan Köse, tarımsal faaliyetlerin ülke açısından önemine değindi. ‘´ Tüketen değil üreten bir belediye fikriyle üretim alanlarımızı artırıyoruz. Yazıköyde bulunan 8 seramızda üretimlerimiz devam ediyor. Ülkemiz açısından tarımsal alanların artırılması ekonomimiz açısından önemli bir konu. Bu ziyaretler bizlere yeni ufuklar açıyor. Çalışmalar hakkında bize bilgi veren Sayın Tanju Özcan´a ve ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum´´dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °