Başkan Çaylı : “Yenice´nin belediye başkanı olmaya devam edeceğiz”

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yaptığı açıklamada, geride kalan 9,5 yıllık görev sürelerince her zaman Yenice´nin belediye başkanı olduklarını söyleyerek, 'Yenice´nin Belediye Başkanı olmaya devam edeceğiz“ dedi.

GÜNCEL 13.08.2018 16:52:44 0
Başkan Çaylı : “Yenice´nin belediye başkanı olmaya devam edeceğiz”

 

Çaylı, açıklamasında, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olması için yoğun istekler olduğunu dile getirdi ve aday olması halinde Yenice´yi kucaklayacak bir kadro ile Yenice halkının karşısına çıkmayı hedeflediklerini söyledi. Çaylı, Yenice´nin merkez ve mahallelerine hizmet getirirken hiçbir zaman şu partili - bu partili gibi hareket etmediklerini, telefonlarının ve belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara açık olduğunu söyledi ve bunun hep böyle süreceğini dile getirdi. 
Belediye Başkanı Zeki Çaylı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
'Bizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın üzerinden çeşitli senaryolar üretilmekte ve yalan -yanlış değerlendirmeler yapılmaktadır. Ortada bilgi kirliliği vardır. Yazılı açıklamalarımızın dışında konuşulanlara itibar edilmemesini özellikle rica ediyoruz. Biz, göreve seçildiğimizden itibaren tüm Yenice´nin belediye başkanı olduk ve nasip olur bir partimizden aday olup tekrar seçilirsek de tüm Yenice´nin ve Yenice´mizin saygıdeğer insanlarının belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizim çalışmalarımıza önemli derecede destek veren, Belediye Meclis üyelerimiz Yüksel Meşebaşı ve Fehmi Hatıl´a, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyelerimiz İsmet Cebecioğlu ve Nuri Osman Yavaş´a, belediyemizin daire müdürlerine, memur ve işçi kardeşlerime, bizlerden katkı, destek ve dualarını hiç eksik etmeyen saygıdeğer Yenice halkına ve tüm dostlarına gönülden teşekkür ediyorum “ dedi. 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °