Başakşehir hazırlıkları sürüyor

Kardemir Karabükspor, Süper Lig´in 19. haftasında 29 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

SPOR 25.01.2018 15:02:58 0
Başakşehir hazırlıkları sürüyor


Hasan Doğan Tesisleri´nde Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik çalışma yaptı. Takımın idmanını takip eden Futbol Şube Sorumlusu Bülent Toraman, salı gününden itibaren Başakşehir maçına hırslı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi.
Toraman, Başakşehir maçında sahada Karabükspor´un var olduğunu göstereceklerini de kaydederek, 'Sahada formalar ve isimler oynamıyor. Bizim futbolcularımız çıkıp, 90 dakika boyunca yüreklerini ortaya koyarak maçın sonunda neticeyi hep birlikte görürüz. Serdar Deliktaş takımdan ayrılınca yerini doldurmak için Sivaspsor´dan Cem Özdemir´i kadromuza kattık. Kendisinin takıma faydalı olacağına inanıyoruz. Stoper bölgesinde eksiğimiz var onu da bu hafta çözeceğiz. Biz hala süper Lig´deyiz. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ortada şu an 48 puan var. Puanları alacağız ve buda futbolcuların elinde olan bir iştir. Yönetim olarak futbolculara ve teknik heyete sonuna kadar destek veriyoruz. Bundan sonraki başarı onların elinde. Biz sahaya çıkıp her maçta Kardemir Karabükspor´u göstermek istiyoruz” dedi.
Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular 5´e 2 top kapma, kondisyon ve şut ağırlıklı çalışmasıyla idmanı tamamlandı. İdman sonrası taraftarlar futbolculara baklava ikramında bulundu.


Salı 28.8 ° / 7.2 °
Çarşamba 29.2 ° / 12.9 °
Perşembe 25.9 ° / 8.4 °