BARİSİC TRİBÜNDEN İZELEYECEK

Bugün Antalya´ya geçerek, akşam saatlerinde Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile bir araya gelecek olan Basiric´in, yapılacak son görüşme sonrası resmi imzayı atması bekleniyor. Barisic, ayrıca cumartesi günü Ant

GÜNCEL 16.02.2017 22:12:58 0
BARİSİC TRİBÜNDEN İZELEYECEK

 

Igor Tudor´un Galatasaray´a imza atmasının ardından Kardemir Karabükspor´un Avusturyalı Teknik Direktör Zoran Barisic ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. 
Tudor´un tartışmalı bir şekilde Galatasaray´ı tercih etmesinin ardından Süper Lig temsilcisi Kardemir Karabükspor´da teknik direktör arayışları son buldu. 4 yabancı isim üzerinde yoğunlaşan kulüp yönetimi, tüm görüşmelerin ardından 46 yaşındaki Avusturyalı Teknik Direktör Zoran Barisic ile 1,5 yıllığına prensipte anlaşmaya vardı. Daha önce Rapid Wien U-19, Rapid Wien II ve Rapid Wien A takımlarını çalıştıran Barisic, bu takımların başında toplamda 213 maça çıkarak, ortalama yüzde 50,7 oranında galibiyet başarısı sağladı.
Bugün Antalya´ya geçerek, akşam saatlerinde Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ile bir araya gelecek olan Basiric´in, yapılacak son görüşme sonrası resmi imzayı atması bekleniyor. Barisic, ayrıca cumartesi günü Antalyaspor maçını tribünden izleyeceği de öğrenildi.
Öte yandan Avusturya spor basınında Basiric´in Karabükspor ile anlaşma yaptığına yönelik haberlere de yer verildi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °