AYDIN´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Safranbolu Belediyesi Başkan Vekili Halil Aydın, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan´ı Ziyaret Etti

GÜNCEL 23.12.2015 16:57:24 0
AYDIN´DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ziyarette Safranbolu Belediyesi´nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Aydın,  basın mensuplarımız, ülkemizin her karış toprağında, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi için çalışmaktadırlar. Mesleki olarak yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve vatandaşlarımızın doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, özverileriyle çalışmaktadırlar. Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman aynı yolda yürüyerek, Safranbolu´muza hizmet etme çabası içerisindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Safranbolu´da yayın yapan gazetelerinin de Safranbolu´nun tanıtımına da büyük destek sağladıklarını ifade eden Halil Aydın, “bu gün bizleri konuk eden değerli gazete sahiplerine yeniden teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan, “Elimizden geldiğince bizlerde Safranbolu´muza hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlerle sürekli iş birliği içerisindeyiz ve çalışmalarınızı takdir ediyoruz” diyerek ziyaretlerinden dolayı Safranbolu Belediyesi Başkan Vekili Halil Aydın´a teşekkür etti.

Ziyaret hoş sohbetlerin ardından sona erdi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °