“Aşısını olmamış vatandaşlarımızın durumu bizi çok ama çok üzüyor”

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla vatandaşları aşı olmaya davet ederek yoğun bakımda yatan ve aşısını olmamış vatandaşların durumunun kendilerini çok ama çok üzdüğünü ifad

GÜNCEL 5.08.2021 22:48:24 0
“Aşısını olmamış vatandaşlarımızın durumu bizi çok ama çok üzüyor”

 

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  “Lütfen risk almayın ve aşınızı olun.  Kendi sağlığınızı ve toplum sağlığını koruyarak bu zor günlerde devletimize ve milletimize destek olun...  Yoğun bakımda yatan ve aşısını olmamış vatandaşlarımızın durumu bizi çok ama çok üzüyor. Hastanede ve yoğun bakımda yatan hastalarımızın sayısında artış var maalesef. Değerli Karabüklüler, önümüzdeki hafta yeni Biontech aşıları eli-mize ulaşana kadar randevusuz Biontech aşısı yapamayacağız. Aşımız bitene kadar randevu alarak gelenlere Biontech aşısı uygulamaya devam edeceğiz. Sinovac aşısı ile ilgili herhangi bir sorunumuz bulunmuyor.” dedi.

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü´nden yangınlara destek


Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı , “Karabük olarak bir ambulans ve 3 sağlık personeli ile biz de yangın bölgesindeki ekiplere destek vermeye çalışıyoruz. Rabbim tüm çalışanlarımızın ve vatandaşlarımızın yardımcısı olsun. İnşallah hep birlikte bu felaketin de üstesinden geleceğiz. Orman teşkilatımız başta olmak üzere yangın söndürmede görev alan tüm kamu personeli ile birlikte fedakarca uğraş veren, gayret gösteren bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah´ın izniyle millet olarak bu felaketin de üstesinden geleceğiz.” dedi.


Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °
Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °