Antalyaspor Maçını Galibiyetle Kapatmak İstiyoruz

Kardemir D.Ç Karabükspor'da Antalyaspor Hazırlıkları devam ediyor Karabükspor Futbol Şube Sorumusu İsmail Durak Antalyaspor maçını galibiyetle kapatmak istiyoruz

GÜNCEL 9.03.2012 18:06:22 0
Antalyaspor Maçını Galibiyetle Kapatmak İstiyoruz
Kardemir D.Ç Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Hasan Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, pas ve teknik ağırlıklı bir çalışma yaptı.
İdman sonrası gazetecilere açıklama yapan Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak, bu hafta sahalarında çok önemli bir maça çıkacaklarını ve taraftarlarına büyük görevler düştüğünü söyledi.
Ligin bitimine az kaldığını da vurgulayan İsmail Durak, 'Son haftalara girildikçe maçlar da önem kazanıyor. Bu maç bizim için aşırı derecede önemli. Rakibimiz ligdeki sıralamada bizim bir üstümüzde yer alıyor. Yenersek biz üst sıraya çıkacağız. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Antalyaspor maçını galibiyetle kapatmak istiyoruz. Kendi sahamızdaki maçları zaten kaybetme gibi bir düşüncemiz yok. Kendi sahamızdaki maçlara, taraftarımızın desteği ile heyecan ve azimle çıkıyoruz' dedi.

Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °