Ankara´ya görevlendirilen Sökmen´e mesaj yağmuru

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´in bakanlık oluruyla Ankara´ya görevlendirilmesinden sonra Karabük´te yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Sökmen´e sosyal medyadan sevgi mesajları yağıyor.

GÜNCEL 26.08.2021 21:37:15 0
Ankara´ya görevlendirilen Sökmen´e mesaj yağmuru

 

Ankara´ya görevlendirmesinin çıkan Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, kurum ve kuruluşları ziyaretler gerçekleştiriyor.
Safranbolu Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü, Hasan Doğan Sevgi Evleri, Safranbolu Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü başta olmak üzere bir dizi ziyaretler yapan Karabük´ün en başarılı müdürleri arasında yer alan ve Karabüklünün gönlünü fetheden Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´e sosyal medyadan sevgi mesajları yağıyor.
Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen için yapılan paylaşımlardan bazıları ise,

“Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz, şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.”

'Karabük halkının gönlünde taht kuran liyakatli, çalışkan, başarılı, mütevazi, güler yüzlü müdürüm Rabbim yar ve yardımcın olsun.”

'Allah´a emanet olunuz saygıdeğer müdürüm. Karabük halkı sizi unutmayacak.”

“Hoş seda bırakarak ayrılmak hizmet budur. Rabbim hizmetlerini daim etsin.”

“Hakkınızı helal edin, bizim hakkımız var ise helal olsun Müdürüm. Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.”

“Müdürüm siz Karabük´ün sevgisini kazandınız. Karabük halkı sizi, vefakarca verdiğiniz desteği unutmayacak yolunuz açık olsun”

“Rabbim herşeyin hayırlısını eylesin senden razıydık. Rabbim yolunu her zaman açık eylesin inşallah.”

“Halka hizmet hakka hizmettir anlayışı sana yeter. Görevini kusursuz yapanlar iyi yönetimlerce daha yüksek görevlere layıktır.”

“Gidişinize üzüldük, ama kalplerde bıraktığınız güzellikler daima hayırla yad edilecektir Sn. Müdürüm. Herşey Rabbimizin izni ve bilgisi dahilinde gelişiyor malumunuz. Vardır O´nun da bildiği elbette. Yaptığınız hizmetler için Allah razı olsun.”

'Galip Sökmen müdürde mekan sevgisi, insan sevgisi vardır. Allah razı olsun. Kendinden, edebinden ve ahlakından. Karabük ili memmumdu. Adam gibi, insan gibi görevini yaptı. Kurulu ve şımarık makam adamı olmadı. Allah Razı olsun kendinden.”

“Karabük´e yaptığınız hizmetler unutulmaz”

“Hep halkın içinde oldu çalışanla çalışmayan personeli ayırt edebilecek kadar kuruluşlara hakimdi. Devletin güler yüzü şefkatli eli idi, personel olsun, yaşlısı olsun herkesin sıkıntısını çözmek için elinden geleni yapardı. Bu nedenle biz ondan her zaman baba şefkati gördük. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Galip Sökmen´in Ankara iline gitmesi bizi çok üzdü. Karabük halkı ve bizler sizi unutmayacağız.”

'Değerli müdürümüzü uğurlamak üzücü ve zor olsa da 2016 tarihinden itibaren yapılan her başarılı hizmetin altında imzası olan, yaptıkları ile ilimizde hafızalara ‘Başarılıydı.´, ‘Çalışkandı.´ kelimesinden başka yer bırakmayan müdürümüzle vedalaşmak zor olsa da tanımak büyük şerefti. Güzel günler senin olsun gençlerimizin deyimi ile var ol Müdür Baba”

“Galip Sökmen Müdürüm biz senden razıyız. Daha iyi görevlere geleceğinden zerre kadar kuşkum yok.”

“Halkla iç içe, Karabük halkıyla bütünleşen bir yapıya sahipti. Şehit ailelerini hiç unutmadı. Bizde yaptığı hizmetleri unutmayacağız, yolun ve bahtın açık olsun Müdürüm”

“BU BİR VEDA DEĞİL”

/resimler/2021-8/26/2203070092848.jpg

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen´in kendisine yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.
Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı, ‘Bu Bir Veda Değil´ ifadeleriyle başlayan paylaşımında, “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Galip Sökmen Ankara´ya görevlendirilmesi nedeniyle ziyaretimize gel-di. Galip Bey, bizim için bir çalışma arkada-şından öte çok iyi bir dosttur. Bu dostluğun da ebedi olarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. Çalışkanlığına, dürüstlüğüne, görev ve hizmet aşkına her daim şahitlik ettiğimiz kıymetli dostumuza bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar dileriz. Allah yolunu açık etsin. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan makamdan dolayı değer görmek değil, makama değer katabilmek ve hakkını verebilmektir. İnşallah kendisi gibi bizlere de yüz akıyla ve başarıyla görev teslim etmek nasip olur. Şairin dediği gibi 'baki kalan kubbede hoş bir seda imiş'... Not: Müdürümüzün bize hediye ettiği tabloda yer alan 'Hadis-i Şerif'te 'İlim rütbesi rütbelerin en yücesidir' (رتبة العلم أعلي الرطب) yazıyor. Bu güzel hatırlatma için ayrıca teşekkür ederiz.” dedi.


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °