Andaç, Safranbolu Devlet Hastanesi´nin Gelişmesi İçin Hedefler Koydu

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan´ın Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç´a yaptığı ziyarette Başhekim Andaç´ın hastaneyi daha ileri seviyelere taşımak için hedefler koyduğu anlaşıldı.

GÜNCEL 21.09.2020 12:01:01 0
Andaç, Safranbolu Devlet Hastanesi´nin Gelişmesi İçin Hedefler Koydu

 

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan, Karabük´te 30 yıldır yöneticilik yapan ve geçtiğimiz aylarda Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Op. Dr. Rıza Erkan Andaç´ı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç, Safranbolu Devlet Hastanesi´ni daha iyi noktalara taşımak için bir dizi çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

HASTANE ULAŞIMINDA SORUN ÇÖZÜLECEK

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç ilk önceliklerinden birinin ulaşım sorununa el atmak olduğunu belirtti.

Andaç, Safranbolu Devlet Hastanesine olan ulaşım sorununun çözülmesiyle ilgili Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse´yle görüştüklerini ve çözümü için olumlu gelişmelerin olacağını söyledi.

HASTA YAKINI YOĞUN BAKIMDAKİ HASTASINI DÜNYA´NIN HER YERİNDEN TAKİP EDEBİLECEK

Yoğun Bakım İzleme Ünitesi ile ilgili de bilgi veren Başhekim Andaç, “Hasta yakınları, Yoğun Bakım İzleme Ünitesi Sistemi ile Dünya´nın her yerinden Safranbolu Devlet Hastanemizin yoğun bakımında yatmak da olan hastasını telefondan izleyebilecek. Bu sistem şu anda faal durumda ama yasal süreci devam etmektedir.” dedi.

/resimler/2020-9/21/1206204807383.jpgDİJİTAL HASTANE SİSTEMİ KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Dijital hastaneye geçmek istediğini ifade eden Başhekim Op. Dr. Rıza Erkan Andaç, “Bunun için gerekli başvuruları yaptık. 1 Ocak 2021 itibari ile bu sisteme geçeceğiz. Dijital Hastaneye geçmekle birlikte ortada evraklar kağıt olarak değil çalışanlara dağıtılacak tablet üzerinden gerçekleşecek.” dedi.

DOĞUM YERİ SAFRANBOLU OLAN BEBEKLER DOĞACAK

Safranbolu Devlet Hastanesi´nde doğumhanenin olmaması sebebiyle uzun yıllardır hiç kimsenin nüfus cüzdanında doğum yeri Safranbolu yazmamaktaydı.

Andaç, doğumhanenin olmamasının Safranbolu için büyük bir eksiklik olduğunu ve doğumhanenin gerekli olduğunu ifade ederek, “İlerleyen günlerde gerekenleri yaparak hastanemize doğumhane açacağız. Ayrıca şuan hastanemiz C sınıfı bir hastanedir. Biz yatak kapasitemizi 100 yatak kapasitesine yükselteceğiz. Bu vesileyle de Safranbolu Devlet Hastanemizi C sınıfı hastaneden B sınıfı hastaneye çıkartacağız.” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Dursun Doğan ise Safranbolu Devlet Hastanesi´nin yapılacak çalışmalarla daha da gelişeceğini, Safranbolu´ya daha yaraşır bir hastane

olacağını ifade ederek bu girişimlerinden dolayı Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç´a teşekkürlerini iletti.

Safranbolu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Rıza Erkan Andaç´a yapılan ziyaret sonrasında konulan birçok hedefin Safranbolu Devlet Hastanesi´ni daha iyi bir noktaya taşıyacağını ve Safranbolu´ya hizmet için var güçleriyle çalıştıkları anlaşıldı.


Salı 28.8 ° / 7.2 °
Çarşamba 29.2 ° / 12.9 °
Perşembe 25.9 ° / 8.4 °