Amacımız Safranbolu´ya En İyi Hizmet

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilen Halk Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada ‘ Amacımız, Safranbolu ve Safranbolu Halkına en iyi hizmeti verebilmek” dedi.

GÜNCEL 29.05.2018 14:40:06 0
Amacımız Safranbolu´ya En İyi Hizmet

 

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ürkmezer´in yanı sıra Kaymakamlık ve Belediye birim müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Toplantıya iştirak eden vatandaşları sırası şile teker teker dinleyen Ürkmezer, “Toplantının amacı daha öncede belirttiğimiz gibi bizler ulaşamayan vatandaşlarımız ile bire bir görüşerek talepline cevap vermek, dertlerine ortak olmak. Uzun süredir yürüttüğümüz toplantının amacına ulaştığı düşünüyorum.  Olumlu geri dönüşlerin olduğunu da hep birlikte görüyoruz.  Bu da bizlerin daha azim ve hizmet aşkı ile çalışmamıza vesile oluyor. Toplatışlarımıza iştirak eden ve sorunlarını, dertlini bizlerle paylaşan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından birim müdürleri ile bir araya gelen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, ivedilikle yerine getirilmesi gereken taleplerin tamamlanması konusunda talimat verirken, program dahilinde olanların da takip edilmesini ve vatandaşların bilgilendirilmesini söyledi.

 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °