ALTINÖZ´DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, “Bugünleri birlikte atlatacağız ve nice yeni bayramlarda buluşacağız.” diyerek Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

GÜNCEL 14.05.2021 15:08:13 0
ALTINÖZ´DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Vatandaşların Ramazan Bayramı´nı tebrik eden AK Parti İl Başkanı Altınöz, tüm dünya ile Türkiye´yi de etkileyen korona virüs salgını sebebiyle bu Ramazan Bayramının da evlerde geçirilmesi gerektiğini hatırlattı.

Salgın sürecinde insanlık ailesinin zorlu bir imtihandan geçtiğini belirten, devleti ve milletiyle Türkiye´nin bu sınavı çok iyi verdiğini vurgulayan AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, 'Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske-mesafe-temizlik hassasiyetine riayet edersek Allah´ın izniyle, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımız muhakkaktır.' ifadelerini kullandı.

SALGIN SÜRECİ BOYUNCA GERÇEKLEŞTİRİLEN DESTEKLERİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İl Başkanı Altınöz, AK Parti hükümetinin salgın süreci boyunca gerçekleştirdiği destekleri ve Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Altınöz, 'Alınan tedbirler sebebiyle hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması, zorluğa, yokluğa, yoksulluğa düşmemesi için devletimizin tüm kaynaklarını harekete geçirdik. Sosyal Koruma Kalkanı Programlarıyla hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hem de istihdamdaki kayıptan dolayı sıkıntıya düşen çalışanlarımıza destek sağladık. Vergi, prim, taksit ertelemeleri ve finans kolaylıkları gibi desteklerle, salgın sürecinde devletimizin tüm imkanlarını milletimizin emrine sunduk. Milletimize, her zaman olduğu gibi, bu sıkıntılı günlerde de en güzel şekilde hizmet etmenin, hizmet götürmenin çabası içinde olduk. İnşallah salgın sonrası siyasi ve ekonomik olarak yeniden yapılanacak dünyada, Türkiye´nin gücünü, zenginliğini, refahını çok daha yükseklere taşıyacağız. İlimizde de korona virüs nedeniyle evinden çıkamayan hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız oldu. Bizler de AK Parti teşkilatları olarak bu süreçten etkilenen tüm hemşerilerimize bir nebze olsun destek olmak için kapsamlı bir sosyal yardım çalışması başlattık. Bu çalışmada elimizden gelen gayret ve çabayı göstererek, vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalıştık. Ramazan ayı boyunca gıda kolisi, market kartı, nakit yardımı, uygulaması gibi birçok sosyal politika uygulamasını hayata geçirdik. Teşkilatlarımız aracılığıyla tüm ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacak bir şekilde dağıtımını gerçekleştirdik. Bu tamamen il ve ilçelerimizde partimizde görevde bulunan yönetici arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız bir yardım kampanyası oldu.” dedi.

İSRAİL´İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK SALDIRILARINI KINADI

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz İsrail´in, işgali altındaki Doğu Kudüs´te bulunan Mescid-i Aksa´ya ve Filistinlilere saldırılarını kınadı.

Altınöz, “Ramazan ayının son günlerinde işgalci terör devleti İsrail´in, Filistinli kardeşlerimize ve Mescid-i Aksa´ya yönelik saldırıları vicdanımızı yaraladı, ciğerimizi yaktı. Bu yüzdendir ki yüreğimiz hüzünlü ve buruk bir şekilde Ramazan Bayramı´na giriyoruz. İslam´ın ilk kıblesi, Müslümanların en kıymetli mirası Mescid-i Aksa´ya yapılan saldırıları lanetliyoruz. Tüm dünyanın gözü önünde tarihe karşı, masumlara karşı, Filistin halkına karşı büyük bir soykırım yapılmaktadır. Kudüs´ün izzeti çiğnenirken, masum insanların hayatına, inanç ve düşünce özgürlüğüne insafsızca müdahale edilirken, bu katliamlara sessiz kalanlar bu insanlık suçuna ortaktır.Şartlar ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Filistin´in kurtuluşuna kadar tüm imkânlarıyla Filistin halkının ve direnişinin yanında olacaktır. İşgalci İsrail´in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti İl Başkanı Altınöz vatandaşların Ramazan Bayramı´nı kutlayarak, “Tüm dünyada ve ülkemizde etkili olan bu salgının bir an önce son bulmasını umarak, daha sağlıklı günlerde yüz yüze hasbihal edeceğimiz, nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyor, salgınla mücadelede görevli başta fedakâr sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı´nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun” dedi.


Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °
Pazar 19 ° / 6.7 °