AK PARTİ HEYETİNDEN, KAYMAKAM TÜRKÖZ´E ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Ak Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Ak Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz´ü ziyaret

GÜNCEL 6.03.2021 16:37:40 0
AK PARTİ HEYETİNDEN, KAYMAKAM TÜRKÖZ´E ZİYARET

 

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Safranbolu´da yapılacak yatırımlar ve ‘Kontrollü Normalleşme Süreci´ hakkında istişarede bulunuldu. Milletvekili Ünal, Kaymakam Türköz´e turizmde önemli bir kent olan Dünya Miras Kenti Safranbolu´da vatandaş ve esnaflara olan duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarı temennilerini iletti.

Kaymakam Türköz, ziyaretlerinden dolayı milletvekili Ünal´a, AK Parti İl ve İlçe yönetimine teşekkür ederek,bölgenin cazibe merkezi Safranbolu´yu turizmde daha ileriye taşımak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Buradaki ziyaretlerin ardından heyet, Safranbolu Tapu Müdürlüğü´ne ziyaretlerini gerçekleştirerek Tapu Müdürü Vildan Şendemir Asrın´dan, müdürlüğün çalışmaları hakkında bilgiler alarak, ziyaretlerini tamamladı.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °