Ağaç dalını kesen yeğene amcası kurşun yağdırdı

Karabük´te yeğeni ile ağaç kesme sebebiyle tartışan amcası kurşun yağdırdı. Olayda amcanın tüfeğinden çıkan kurşunlar 33 yaşındaki Recep Yarar´ı öldürdü, 3 aylık hamile eşini ise yaraladı.

GÜNCEL 22.10.2018 15:25:40 0
Ağaç dalını kesen yeğene amcası kurşun yağdırdı

 

Edinilen bilgiye göre olay Eskipazar ilçesine bağlı Çandırlar köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. Recep Yarar´ın (33) yanına gelen amcası Necati Yarar ile arazideki kesilen ağaç dalı yüzünden tartışmaya başladı. 
Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine amca Necati Yarar yanında getirdiği av tüfeği ile yeğeni Recep Yarar´ı boynundan eşi üç aylık hamile eşi Yasemin Yarar´ı ise sırtından vurarak yaraladı. 
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Recep Yarar´ın hayatını kaybettiği belirlenirken, hamile olan yaralı olan eşi Yasemin Yarar ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay sonrası Jandarma ekipleri köyde güvenlik önlemi alırken, kaçan Necati Yarar´ın yakalanması için çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Recep Yarar´ın cansız bedeni ise Cumhuriyet Savcısı´nın incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. 
Ölen Recep Yarar´ın yakınları ise sinir krizi geçirerek gözyaşı döktü. 


Perşembe 13.9 ° / 3.5 °
Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °