Afrin Bölgesinde Bulunan Mehmetçiğe Tam Destek

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen etkinlik kapsamında Mehmetçiğe Safranbolu´´ Lokumu ve Helvası ‘´ gönderildi.

GÜNCEL 13.03.2018 19:40:56 0
Afrin Bölgesinde Bulunan Mehmetçiğe Tam Destek

 

Safranbolu´da Kaymakamlık ve Belediye dışın-daki kurum ve kuruluşlar da  Af-rin´de görev yapan Mehmetçiklere destek olmaya devam ediyor.Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası(TSO)  Şoförler ve Otomobilciler Odası,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı  işbirliği ile düzenlenen etkinlik kapsamında Mehmetçiğe Safranbolu´´ Lokumu ve Helvası ‘´ gönderildi.Misak-i Milli Demokrasi Meydanında bugün gerçekleşen programa Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay İsa Çakmak, Safranbolu Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, TSO Başkanı Ali Sami Acar, TSO Meclis Başkanı Ahmet Şahin,  Şoförler Odası Başkanı Mehmet Deniz , Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Muhammer Dumaner ,Vergi dairesi Müdürü Kader Öztürk katıldı.Afrin´e yönelik yapılan operasyonda tüm ülkenin tek yürek olduğunu ve yüreklerin Mehmetçik için attığını kaydeden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer program sonrası yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi.

´´Suriye´nin Afrin bölgesinde yürütülen 'Zeytin Dalı' harekâtında görev yapan askerlerimizin manen yanlarındayız. Safranbolu´da yürekler Mehmetçik için atıyor, bizler daima dualarımızla askerimizin yanındayız. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş şehitlerimize Allah´ tan rahmet diliyorum. Cennet vatanımızın birliği ve beraberliği için operasyon bölgesinde bulunan kahraman askerimizin de Allah yar ve yardımcısı olsun.´´dedi.

                Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Muhammer Dumaner´´ Afrin bölgesine yönelik düzenlenen operasyonda görev yapan Mehmetçiğimize bir nebze de olsa moral olabilmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Ekonomimizin temel taşları olan Esnaflarımız, Tüccarlarımız ve Şoförlerimiz vatanımızın huzuru için görev yapan askerlerimizin her zaman yanında olmuşlardır.´´ifadelerini kullandı.

     Safranbolu TSO Meclis Başkanı Ahme Şahin ise, “Afrin´de terör örgütüne karşı kahramanca çarpışan kahraman Mehmetçiğimizin moral motivasyonunu yükseltmek ve Türk halkının her daim onlarla birlikte olduğunu göstermek için Safranbolu lokumu ve helvası gönderiyoruz. Yiğitlerimizin ağızları tatlansın, ağızlarının tadı bozulmasın. Bir askerimizin burnu kanamadan terör örgütlerini kahretsinler. Vatanımız için gözlerini yummadan savaşan Mehmetçiklerimizin alınlarından öpüyorum. ”dedi.

                Program sonrası operasyon bölgesinde bulunan Askerler için dualar edildi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °