Adaylar Tamam, Sıra Çalışmakta

Daha önce MHP, CHP ve SP’nin Belediye Başkan Adaylarının belirlenmesinin ardından uzun zamandır gözler AK Parti’deydi. Kamuoyunda “Mevcut Başkanla devam edilmeyecek”, “Adayların dışında başka bir aday gösterilecek” gibi söylemlere ra?

SİYASET 26.01.2014 16:04:05 0
Adaylar Tamam, Sıra Çalışmakta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan uzun bir çalışma sonrası ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

Uzun zamandır Karabük için beklenen açıklama geldi ve AK Parti Karabük Merkez adayını belirlemesinin ardından yaklaşık bir ay sonra tüm ilçe adaylarını da açıkladı.

AK Parti Genel Merkezinden basına yapılan açıklamaya göre, Karabük’ün tüm ilçelerinde mevcut Belediye Başkanları ile yola devam etme kararı aldı.

Buna göre, Safranbolu Belediye Başkan Adayı Dr. Necdet Aksoy, Eskipazar Belediye Başkan Adayı Dursun Baş, Yenice Belediye Başkanı Adayı Zeki Çaylı, Eflani İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkan Adayı Hüseyin Denli olurken, Yortan Pazarı Belediye Başkan Adayı Yılmaz Tiryaki oldu.

  Safranbolu Belediye Başkanı ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Necdet Aksoy, yeniden başkan adayı gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, kendisine gösterilen güvene teşekkür etti.  Aksoy, kendisinin tekrar aday gösterilmesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Yine halkı memnun edecek projeler yapacaklarını belirten Aksoy, seçimden seçime halkın önüne çıkan bir parti olmadıklarını kaydetti. Aksoy, “Biz projelerin partisiyiz. AK Parti olarak dağın arkasındaki koyunu asla vaat etmeyiz. Gözümüzün gördüğünü, halkımızın ihtiyacı olanı, başkalarının hayal ettiklerinin çok çok ötesinde olanları hayata geçiririz. Biz devamlı halkın içinde olduk, seçim sürecinde de halkın içinde olacağız. Seçimden seçime halkın önün çıkan parti olmadık, asla da olmayacağız. Bundan sonraki süreçte de halkımızı memnun edecek hizmetler yapacağız” dedi.  


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °