8 yıldır her ay Türk Dünyası öğrencilerine destek

Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz 8 yıldır her ay düzenli olarak Türk Dünyası öğrencilerine her konuda desteklerini sürdürdüklerini belirterek Ramazan ayında yaklaşık 500 öğrenciye gıda kolisi ulaştırd?

GÜNCEL 27.04.2022 18:00:16 0
8 yıldır her ay Türk Dünyası öğrencilerine destek

Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz, “Her daim Karabük iline hizmet etmeyi ilke edinmiş ve bu amaçla ocak sohbetlerinden konferanslara, Türk Dünyası´ndan öğrencilere yardımlardan önemli gün ve haftaların kutlanmasına hemen her konuda çalışmalarını sürdüren Türk Ocakları Karabük Şubesi olarak durmadan çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek konuşmasına başladı.

Türk Ocakları Karabük Şubesi Başkanı Doç. Dr. Taşkın Deniz 8 yıldır yaz kış fark etmeksizin her ay düzenli şekilde Türk Dünyası´ndan öğrencilere aylık gıda kolisi yardımlarının, Ramazan ayında artırarak devam ettirdiklerini ifade ederek, “Gönül dostlarımızın destekleri sayesinde bu sene Ramazan ayının ilk 3 haftası içerisinde toplamda yaklaşık 500 öğrenciye ulaştık. Bizleri bu konuda vesile kılan gönül dostlarımızdan Yüce Allah razı olsun. Onların destekleri oldukça Türk Ocakları Karabük Şubesi Ailesi olarak çalışmayı sürdüreceğiz. Türk milliyetçiliğini mefkuresi kapsamında tatlı dille güler yüzle şehrimizde herkese ulaşmayı başarmaya çalışıyoruz. Bu geniş yelpaze içerisinde bizlere emanet başta Uygur Türkü olmak üzere Türk Dünyası´ndan öğrencilerimiz önemli yer tutmaktadır. Öğrencilerimize yardım ulaştırmada desteğini esirgemeyen gönül dostlarımıza, öğrencilerimizin sorunlarını çözmede her türlü imkânı sağlayan ilgili kurumlarımıza ve söz konusu çalışmalarımız konusunda şehrimizi bilgilendirmede her daim destek olan basın temsilcilerimize teşekkür ederiz. Türk Ocakları için söz konusu necip milletimize hizmet ise dünyalık tüm işler teferruattır, bahaneye lüzum yoktur.” dedi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °