72 yıllık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 32. Olağan Genel Kuruluna gidiyor

72 yıllık geçmişe sahip olan Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 32. Genel Kongresi´ne gidiyor.

GÜNCEL 20.01.2022 19:23:25 0
72  yıllık Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 32. Olağan Genel Kuruluna gidiyor

72 yıllık geçmişe sahip olan Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası 32. Genel Kongresi´ne gidiyor.
Genel Yayın Yönetmenimiz Dursun Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 72 yıllık mazisi olan Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası´na ve Başkanı Mehmet Deniz´e olağan genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnaflara kolaylıklar diledi.
“Devlet desteği sağlanmadığı taktirde sektörümüz durma noktasına gelecektir”
Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz gazetemize yaptığı açıklamada esnafın zor durumda olduğunu ifade ederek devlet desteği sağlanmadığı taktirde sektörün durma noktasına geleceğini ifade etti.
Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafın her geçen gün sorunlarının arttığını dile getiren Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Deniz, “Her geçen gün yakıtların artışı, yedek parça ve sanayi maliyetlerin-deki artış bizleri, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımızı olumsuz etkiliyor. Pande-mi süreci bizim için çok zorlu olarak geçti ve öyle devam ediyor. Sigorta maliyetlerin artması, bizim için önemli ana giderlerdeki artış esnafımızı ekonomik açıdan çok zor duruma sokmaktadır.. Devletimizin bizlere yakıt ve diğer ana giderlerimizde destek vermesini bekliyoruz. Devlet desteği sağlanmadığı taktirde sektörümüz durma noktasına gelecektir.” dedi.


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °