30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

Karabük´te 30 Ağustos 1922´de Dumlupınar´da Mustafa Kemal´in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzu anmak için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir kutlama programı düzenlenecek

GÜNCEL 28.08.2016 16:35:04 0
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI AÇIKLANDI

 

Safranbolu Kaymakamlığı bu yıl 94. yıl dönümünü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Silahlı Kuvvetler Günü tören programını açıkladı.
Safranbolu Kaymakamlığı´ndan yapılan açıklamada saat 10.00´da Misak-ı Milli Meydanı Atatürk Anıtı´nda tören programının arzı ile başlayacak olan programın Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenk sunum töreni, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağının göndere çekilmesi, protokolün yerlerini alması, Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından halkın, protokolün ve askeri personelin bayramlarını kutlamaları, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiir okunması, tören geçişi şeklinde olacağı ifade edildi.
Tebriklerin kabulü ise aynı gün içerisinde Kaymakamlık Makamında olacağı bildirildi.
Karabük Valiliği´nden yapılan açıklamada ise; Atatürk Anıtı´nda saat 09.45´te tören programının arzı ile başlayacak olan program, 09.50´te Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenk sunum töreni, 09.55´te saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı eşliğinde Bayrağın göklere çekilmesi, 10.00´da protokolün yerlerini alması ile devam edeceği bildirildi.
Yapılan açıklamada programın
devamı protokolün yerlerini almasının ardından Vali, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından halkın, protokolün ve askeri personelin bayramlarının kutlanması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, Şiir okunması, Spor Gösterisi, Taekwando Gösterisi, 30 Ağustos Zafer Kupası Ödül Töreni ve Tören Geçişi şeklinde devam edeceği belirtildi.
Açıklamada, “Hava koşullarının olumsuz olması durumunda program Atatürk Anıtında gerçekleştirilecek program Merkez Kapalı Spor Salonunda icra edilecektir.
30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık tarafından yeni bir talimat geldiği takdirde, talimat doğrultusunda program icra edilecektir” denildi.
Tebriklerin kabulü ise aynı gün 10.45´te Valilik Makamında olacağı ifade edildi.


Cuma 18.3 ° / 3 °
Cumartesi 13.6 ° / 2.1 °
Pazar 16.2 ° / 1.7 °