'30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür.'

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip SÖKMEN´in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

GÜNCEL 30.08.2021 18:55:02 0

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip SÖKMEN´in 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, 'Türk milletinin fedakarlıklarla kazandığı istiklal mücadelesini bütün dünyaya duyurduğu ve sonucunu zaferle taçlandırdığı 30 Ağustos tarihi, kahraman ordumuzun ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir.

30 Ağustos Türk milleti için onur ve gurur günüdür. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 99. yıldönümünde, millet olarak hep birlikte kenetlenerek, bu günü kutlamanın mutluluğunu yaşarken, bu vatan için canını veren tüm şehitlerine minnet duymakta, onları rahmetle ve şükranla anmaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün başkomutanlık ettiği büyük taarruz neticesinde işgal altındaki vatan topraklarımız düşmandan bütünüyle arındırılmış ve istiklal savaşımız hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. 30 Ağustos´ta elde edilen bu destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Bu bakımdan, 30 Ağustos aziz milletimiz için çok özel bir anlam ve öneme sahiptir, hepimizin ortak bayramıdır, hepimiz için bir iftihar vesilesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük zaferin 99. yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; bu toprakların bedelini canlarıyla, kanlarıyla, alın terleriyle ödeyen ve bizlere bırakan  Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi bir kere daha rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı kutluyorum.' dedi.

 


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °