125 memur yemin ederek kadroya geçti

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde farklı unvanlarda görev yapan 125 memur yemin ederek yemin belgelerini imzaladılar.

GÜNCEL 25.04.2023 17:14:00 0
125 memur yemin ederek kadroya geçti


Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 657 sayılı Kanunun 4/B statüsünde farklı unvanlarda görev yapan 125 Memur kadroya geçmeleri nedeniyle “Asli Devlet Memurluğuna Atananların Yemin Merasimi Yönetmeliği” kapsamında Yemin Ederek Yemin Belgelerini imzaladılar.
Düzenlenen yemin törenine, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, kurum müdürleri, birimde görev yapan personeller, kadroya geçen antrenör, spor eğitim uzmanı, yurt yönetim personeli, diyetisyen, gençlik çalışanı, koruma güvenlik, özel güvenlik, destek personelleri ile onları yalnız bırakmayan aileleri katıldı.

Törende , kadroya geçen memurlara hitap eden Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, devlet memurluğuna geçişte yapılan yeminin önemini hatırlatarak, yurt sevgisi, kurumdan hizmet alan vatandaşların beklentileri, çalışma düzeni, örnek ve iyi insan yetişmesindeki Kurumun önemi gibi konularda beklentilerini paylaştı. 

Program, kadroya geçen 125 Memur ve katılanların toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

 


Çarşamba 31.3 ° / 12.2 °
Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °