“ötü giden şansımızın deplasmanda dönmesini bekleyeceğiz.”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Süper Lig´deki kötü gidişattan dolayı Türkiye Kupası´ndan elendiklerini söyledi. Popovic ayrıca ligde bu hafta oynayacakları Fenerbahçe´nin çok iyi bir form grafiğine sahip olduğunu b

SPOR 14.12.2017 23:44:06 0
 “ötü giden şansımızın deplasmanda dönmesini bekleyeceğiz.”


Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Süper Lig´deki kötü gidişattan dolayı Türkiye Kupası´ndan elendiklerini söyledi. Popovic ayrıca ligde bu hafta oynayacakları Fenerbahçe´nin çok iyi bir form grafiğine sahip olduğunu belirtti. 

Kardemir Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor´a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Mücadele sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, “Rakibimiz deplasmanda attığı gol avantajı ile tur atladı. Elenmenin nedeni ligdeki kötü gidişatın bir yansıması diyebiliriz. Golü buldular ve onu korudular. Rakibimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Fenerbahçe harika bir form grafiğine sahip”
Süper Lig´de bu hafta deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçının hatırlatılması üzerine Popovic, “Fenerbahçe harika bir form grafiğine sahip. Bu maçta dinlendirdiğim oyuncularımı oynatacağım. Fenerbahçe deplasmanından korkmamız gerekmiyor, sabırsızlıkla beklemeliyiz. Kötü giden şansımızın deplasmanda dönmesini bekleyeceğiz. Bu maç için iyi çalışacağız” şeklinde konuştu.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °