Yazar/Şair Seyfettin Avci kitap fuarında tanıtımını yaptı

Leyla Dizdar Kültür Merkezi´nde Safranbolu´nun UNESCO´ya kabul edilişinin 27. Yıldönümü münasebetiyle açılan kitap fuarında Yazar/Şair ve aynı zamanda Safranbolu İcra Dairesi Müdür Yardımcısı Seyfettin Avci de yerini aldı.

GÜNCEL 26.12.2021 16:23:23 0
Yazar/Şair Seyfettin Avci kitap fuarında tanıtımını yaptı


‘Yüreğimin Al Gülleri´ ve ‘Özgürlüğe Tutunan Şiirler´ isimli kitaplarıyla fuarda yerini alan Yazar/Şair ve aynı zamanda Safranbolu İcra Dairesi Müdür Yardımcısı Seyfettin Avci ile yapmış olduğumuz röportajda, kitap fuarının Safranbolu için ciddi anlamda eksiklik olduğunu ifade ederek, “Safranbolu değerli bir kent. Kitap fuarı olmaması eksiklikti. Fuarımız güzel geçiyor. Kitaplarımızı tanıtıyoruz. Daha önceden de Adalet Bakanlığı Çalışanları Birliği Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği tarafından gerçekleştirilen bir etkinlikte bulunmuştum. Orada da kitaplarımı tanıtma fırsatı bulmuştum. Güzel bir etkinlikti.” dedi.

Kitap fuarına olan ilgilinin düşük olduğuna değinen Yazar/Şair Seyfettin Avci, “Mevsimsel olarak karın yağması ilgiyi düşürdü. Ama yine de genel olarak güzel bir fuar geçirdik. İlk eserim ‘Yüreğimin Al Gülleri´, ikinci kitabım ise ‘Özgürlüğe Tutunan Şiirler´. ‘Özgürlüğe Tutunan Şiirler´ kitabımda şuan ikinci baskıya geçtik. Tanıtımlarımız ve satışlarımız devam ediyor. Birçok internet satış noktasında kitaplarım mevcut.” dedi.
Yazar/Şair Seyfettin Avci konuşmasının sonunda kitap fuarını düzenleyen, destek veren herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

/resimler/2021-12/26/1624244135181.jpg


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °