“Üretimde, Kalitede ve İstihdamda Sürdürülebilirlik Devam Ediyor”

KARDEMİR A.Ş. tarafından yapılan açıklama, “84 yıllık köklü geçmişi ile Türk sanayisinin öncü kuruluşu şirketimiz, 2020 yılı sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.” denilerek üretimde, kalitede ve istihdamda sürdürülebilirli

GÜNCEL 3.08.2021 21:25:32 0
“Üretimde, Kalitede ve İstihdamda Sürdürülebilirlik Devam Ediyor”

 

Konuyla ilgili KARDEMİR A.Ş.´den yapılan açıklamada, “Daha güçlü ve daha şeffaf yönetim prensibi ile çalışmalarını sürdüren fabrikamız, geçtiğimiz yıl ilk kez yayınlamış olduğu 2019 raporunun ardından, 2020 yılında şirketimizin ana faaliyet alanlarındaki ve diğer konulardaki gelişmeleri içeren raporunu yayınladı.
Modern ekonomi ve küresel ticaret çağında şirketlerin sadece üreterek değil gelişerek ve çağa ayak uydurarak devamlılığını sağlayabileceğinin inancında olan şirketimiz, her yıl bir önceki senenin sürdürülebilirlik raporunu yayınlayarak, sektörüne, çalışanlarına ve hissedarlarına güven vermektedir. Hisselerinin tamamı borsada işlem gören fabrikamız, bu tür çalışmalar ile köklü geçmişinin güçlü geleceğine nasıl etki ettiğini göstermekte ve kurumsal yapısını her geçen gün daha da güçlendirmektedir. 2020 yılı sürdürülebilirlik raporumuzu www.kardemir.com internet site-mizden inceleyebilirsiniz.” denildi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °