Sarıyer Belediye Başkanı Genç´ten, Köse´ye Ziyaret

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köseyi makamında ziyaret etti.

GÜNCEL 6.05.2021 18:39:06 0
Sarıyer Belediye Başkanı Genç´ten, Köse´ye Ziyaret

 

Başkan Genç´e ziyaret esnasında, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile ülkemizin yetiştirdiği büyük değerlerden birisi olan Rıfat Ilgaz´ın oğlu Aydın Ilgaz eşlik ederken, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Metin Yıldırım´da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Genç, Safranbolu´da olmanın büyük bir gurur olduğunu ifade ederek; “ Yerel yönetim anlayışına bir kadının bakışı, dokunuşu çok önemli. Bu anlamda Sayın Başkanımızdan öğreneceğimiz çok şey var. Bununla birlikte yerel yönetimlerin arasındaki ilişkilerin sıcak tutulması gerekmekte. Özellikle korona süreci bizlere şunu öğretti. Her ne kadar demokratik olarak önleri kesilse, imkanları elinden alınsa bile yerel yönetimlerin önemi çok net bir şekilde ortaya çıktı” dedi.

Başkan Köse´nin ülkemiz için böylesi önemli bir kentinde çok başarılı projeleri, çalışmaları hayata geçirdiğini dile getiren Genç; Safranbolu´nun Elif hanım ile çok daha güzel günlere gideceğine inanıyorum” diye konuştu.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindekilere teşekkür eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ise, biz isterdik ki pandemi koşullarında değil Safranbolu´muzda daha rahat bir ortamda misafirlerimizi ağırlayalım. Çünkü Safranbolu´muzun tanıtımında Sayın Başkanımızın desteklerini biliyor ve hissediyorum “ dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ HER PLATFORMDA EN ÜST SEVİYEDE

Başkan Köse şöyle devam etti; “Yerel yönetimler konusunda Başkanıma katılıyorum, evet bu pandemi döneminde çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıktı. Örneğin biz Safranbolu belediyesi olarak pandemi döneminde zor durumda kalan gerek halkımızın gerekse esnafımızın her zaman yanlarında olduk. Yani sosyal belediyecilik anlayışımız her platformda en üst seviyede. “

Belediye Başkanı Elif Köse konuşmasının sonunda “ Ülkemizin yetiştirdiği büyük değerlerden biri olan Rıfat Ilgaz´ın oğlu ile tanışmaktan ve misafir etmekten son derece mutluyum. Bir kez daha Sayın Başkanım başata olmak tüm misafirlerimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °