Kaymakam Ürkmezer, “Burada yapılan projeler bağımsızlığın ve istikbalin birer basamağıdır.”

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen Bilim Şenliği ile ilgili açıklamada bulundu.

GÜNCEL 14.06.2019 14:20:35 0
Kaymakam Ürkmezer, “Burada yapılan projeler bağımsızlığın ve istikbalin birer basamağıdır.”

 

Safranbolu´daki çeşitli okullar tarafından düzenlenen etkinlikte 4006 TÜBITAK Bilim Fuarları destekleme programı ile öğrencilerin tasarladığı projeler tanıtıldı.

Geleceğe ışık tutacak teknolojinin genç ve taze beyinlerde üretildiğini kaydeden Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, “Son yıllarda ülkemizdeki bilim, sanayi ve teknoloji alanında yapılan yenilikler ve değişimler atağa geçmiş vaziyettedir. Burada yapılan projeler bağımsızlığın ve istikbalin birer basamağıdır. Ülkemizde üretime ivme kazandıracak her atılımın temeli projelerle, böyle tezgâhlardan geçmektedir. Safranbolu´daki 2 yılı aşkın görev süremde sayısız projeye imza attık. Yaptığımız projelerle sadece il bazında değil ülke bazında da ses getirdik. Z Kütüphaneler, robotik kodlama sınıfları ve daha birçoğu. Bugün buradan geleceğe ve teknolojik gelişime basamak olan bu projeleri yapan bütün çocuklarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Bizler de her zaman eğitim ve öğretimin gelişmesini, sözle değil projelerle desteklemeye devam edeceğiz” dedi.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °