Halk Günü toplantısı Kahyalar Köyünde yapıldı

Vali Fuat Gürel, bu hafta Kahyalar Köyüne misafir olarak vatandaşların mahallelerinde yaşadıkları sorunları, istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.

GÜNCEL 15.06.2019 15:03:09 0
Halk Günü toplantısı Kahyalar Köyünde yapıldı

 

Kahyalar Köyü Pirinçlik Mahallesinde yapılan Halk Günü Toplantısında Vali Fuat Gürel´e İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve kurum müdürleri eşlik etti.
Kahyalar Köyü Muhtarı Tuncay Coşkun´dan köy ile ilgili bilgiler alan Vali Gürel, hane ve yaşayan sayısı, tarım ve ormancılık faaliyetleri, köyde yaşadıkları sorunları ve talepleri dinledi. Beraberindeki kurum müdürlerine tek tek söz hakkı veren Vali Gürel, kurumlarımız tarafından Kahyalar Köyünde yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında katılımcılara bilgiler verildi.
Vatandaşlar tarafından iletilen şikâyet, talep ve sağlık sorunlarını hakkında belirttikleri sorunları dinleyen Vali Gürel, kanun, yönetmelik ve yasal yükümlülükler içerisinde belirtilen sorunların araştırılarak çözümü konusunda beraberindeki kurum amirlerine talimatlar verdi.


Perşembe 27.9 ° / 11.1 °
Cuma 17.4 ° / 9.2 °
Cumartesi 26.2 ° / 5.5 °