Gümüş, velilerle buluşmaya devam ediyor

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, LGS´ye girecek olan ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik başlattığı ‘Veli Buluşmaları´ etkinliği çerçevesinde Emek Ortaokulu 8. sınıf velileri ile buluştu

GÜNCEL 5.05.2021 17:48:13 0
Gümüş, velilerle buluşmaya devam ediyor

 

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından lise son sınıf öğrencileriyle gerçekleştirilen ‘Öğrenci Mo-tivasyon Buluşmaları´nın ardından LGS´ye girecek olan ortaokul 8. sınıf öğrencilerinin velilerine yönelik başlatılan ‘Veli Buluşmaları´ tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamdaki son program Emek Ortaokulu 8. sınıf velileri ile gerçekleştirildi.
Programın açılış konuşmasını yapan Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, her öğrencinin değerli ve özel olduğuna, ilgi ve kabiliyetlerinin farklı olduğuna vurgu yaparak bu gerçekten hareketle onlara doğru rehberlik yapmanın önemine değindi.

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, velilerle video konferans yöntemiyle yaptığı buluşmada, geleceğin teminatı olan çocukları kendi çağımızın şartlarına göre değil onların yaşayacağı geleceğin dünyasına göre hazırlamanın ve bu yaklaşımla onlara imkânlar sunmanın gerekliliğine işaret etti.

Dünyanın hızla değiştiğini ve dönüştüğünü ifade eden Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, “Bu değişim ve dönüşümü iyi okuyanlar çocuklarını geleceğe daha iyi hazırlayacak. Çocuklarımıza 20 yıl sonrasının mesleklerine uygun bir yol haritası çizmek ve onlarda bir gelecek vizyonu oluşturmak hem onların geleceği hem de ülkemizin kalkınması açısından çok önemli ve değerlidir. İçinde bulunduğumuz salgın hastalık döneminde sınava hazırlanan çocuklarımız için ailemizin bütün bireylerine her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk düşüyor. Bu dönemde onların moral ve motivasyonlarını yüksek tutacak çalışmalar yapmak gerekiyor.” dedi.
Bu süreçte ve özellikle uzaktan eğitim dönemindeki özverili çalışmaları ve destekleri nedeniyle öğretmenlere ve tüm velilere teşekkür eden Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, sınava hazırlanan bütün öğrencilere başarılar diledi.
Çevrimiçi gerçekleştirilen veli buluşmasının son bölümünde Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, velilerle tek tek görüşerek öneri ve düşüncelerini aldı, velilerin sorularını cevaplandırdı.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °