Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Lisesi ve Uygulama Oteli İkmal İnşaatı Yapım İşi Sözleşmesi İmzalandı

Bilal Demirtaş Firması uhdesinde kalan Safranbolu 16 derslikli Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Lisesi ve Uygulama Oteli İkmal İnşaatı Yapım İşi sözleşmesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve yüklenici firma temsilcisi tarafında

GÜNCEL 28.07.2021 18:41:46 0
Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Lisesi ve Uygulama Oteli İkmal İnşaatı Yapım İşi Sözleşmesi İmzalandı

 

Geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılan ve Bilal Demirtaş Firması uhdesinde kalan Safranbolu 16 derslikli Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Lisesi ve Uygulama Oteli İkmal İnşaatı Yapım İşi sözleşmesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve yüklenici firma temsilcisi tarafından imzalandı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, imzalanan sözleşmenin ardından; “KDV hariç 17 milyon 914 bin lira ihale bedeli ile 500 gün yapım süresi olan 16 derslikli Evliya Çelebi Turizm Otelcilik Lisesi ve Uygulama Oteli İkmal İnşaatı diğer işlerimiz gibi önemsediğimiz ve değer verdiğimiz bir projemiz. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Karabük İl Özel İdaresi olarak, memleketimize yeni bir eğitim yuvası daha kazandıracağız. Firma yetkililerimiz de işi süresinde bitirerek teslimini gerçekleştirecekler. Bizler de kurum olarak gerekli kontrollerimizi mühendislerimize ile yaparak çalışmaları kontrol edeceğiz” dedi.


Perşembe 23.8 ° / 6.7 °
Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °