Etkinliklere Yoğun İlgi

Safranbolu Kültür ve Eğitim Merkezi ( SAKEM ) Kendini Keşfet başlığı altından düzenlediği yılsonu etkinlikleri devam ediyor.

GÜNCEL 14.06.2019 14:30:52 0
Etkinliklere Yoğun İlgi

 

Etkinliklerin 3. Günü yine yoğun ilgi ile devam ederken özellikle çocukların gösterileri ve mangala oyunu büyük beğeni topladı.

3. günün etkinlikleri Ahşap Oyma, Su Kabağından Dekora, Mangala Oyunu, Step Gösterisi ve Sağlık Olsun başlığı ile verilen Seminer oldu.

Etkinliklere katılan ve Mangala Oyunu sonrası 1. 2. ve 3. cü olan çocuklara ödüllerini veren Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “ Öncelikle çocuklarımız tebrik ediyorum. Katılım sağladıkları her etkinlikte başarılarını ortaya koyuyorlar. Bununla beraber sergimize olan ilgi bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Daha önce de belirttiğim gibi burada çok büyük emek var. Tüm ekip günlerdir neredeyse uykusuz kalacak kadar emek vererek oluşturdular bu etkinlikleri. SAKEM Safranbolu´daki ve civar ilçelerdeki kadınlarımız için aslında sadece kurs olmaktan ziyade onların sosyalleştikleri, yeni dostluklar edindikleri, aynı zamanda üretime de katkıda bulundukları bir kurum. Bu kurumu daha etkin bir hale getirmeliyiz. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Köse,  Ahşap Oyma, Su Kabağından Dekora, Mangala Oyunu, Step Gösterisi sırasında da kursiyerleri yalnız bırakmadı.


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °