“Devlet olarak öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Vali Fuat Gürel´in eşi Özlem Aras Gürel, Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle eğitimlerine uzaktan eğitim yoluyla çevrimiçi olarak devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etmeye devam ediyor.

GÜNCEL 14.04.2021 18:56:10 0
“Devlet olarak öğrencilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

 

Öğrencilerle yakından ilgilenerek tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler vererek sevindiren Özlem Aras Gürel, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını en çok geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı etkiledi. Bu süreçte okullarından, öğretmenlerinden, arkadaşlarından ve hepsinden önemlisi eğitimlerinden geri kaldılar. Bugüne kadar özellikle eğitim alanında öğrencilerimizin yanlarında olarak gereken her türlü desteği vermeye gayret ettik. Salgın sürecinde çocuklarımız okullarından uzak kaldılar ama geleceğe çok güzel bir şekilde hazırlanmaları ve çevrimiçi gerçekleştirilen derslerinden geri kalmamaları için devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanlarında olmaya ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz.”dedi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz´ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenci ve ailesi, anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel´e teşekkür ettiler.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °