“Çocuklarımız, yarınların büyük ve güçlü Türkiye´si için en güzel şekilde yetiştirilmektedir.”

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 2021-2022 eğitim öğretim yılı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, çocukların, yarınların büyük ve güçlü Türkiye´si için en güzel şekilde yetiştirildiğini ifade etti.

GÜNCEL 6.09.2021 14:07:36 0
“Çocuklarımız, yarınların büyük ve güçlü Türkiye´si için en güzel şekilde yetiştirilmektedir.”

 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 2021-2022 eğitim öğretim yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş yayımladığı mesajında, “Yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başladığımız bu anlamlı haftada, geleceğimizin teminatı çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde yeni bir eğitim öğretim yılına başlamanın gurur ve mutluluğunu velilerimiz ile hep birlikte yaşıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, 2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajında, “Yüz yüze eğitimin başlamasını sizler gibi biz de çok özledik. Evlatlarımızın birlikte İstiklal Marşı okuyup, okul bahçelerinde koşmalarını, cıvıltılarını, neşelerini, okul koridorlarını doldurmalarını çok özledik. Yeni eğitim öğretim yılına yüz yüze başlamanın, bütün bu güzellikleri hissederek yaşamanın sevinci eğitim ailemizin her bir bireyine ayrı bir heyecan katmıştır.
Karabük´ümüz, eğitim-öğretimin kıymetini bilen, insana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunun farkında olan bir şehirdir. Gerek kamu gerekse de özel okullarımızda çocuklarımız, yarınların büyük ve güçlü Türkiye´si için en güzel şekilde yetiştirilmektedir.
Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz, Devletimiz en geniş imkânlarını eğitim için seferber etti. Okullarımızda gerekli sağlık ve güvenlik tedbirlerini büyük bir titizlikle aldık. Karabük Eğitim Ailemizin her ferdi hassasiyetle eğitim öğretime hazır. Gönlünüz rahat, içiniz ferah olsun.” dedi.


“Bu kutlu mücadeleye mazeret üretmeden çözüm üreterek durmadan devam edeceğiz.”

2021-2022 eğitim öğretim yılı mesajında ‘Çok değerli meslektaşlarım´ diyerek öğretmenlere de seslenen Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında zorlu bir süreci sizlerin gayretleriyle olabildiğince verimli yönettik. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlık çalışmalarında hepinizin büyük emeği var. Bu anlamda bütün özveriyle ve fedakârca çalışmalarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhu ile hareket ederek, her mücadelede başarıya ulaşıyoruz ve bu kutlu mücadeleye mazeret üretmeden çözüm üreterek durmadan devam edeceğiz. Bu gemiyi hep birlikte yürüteceğiz.
‘Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye´ hedefi ile kıymetli çocuklarımızı, yetenek ve mizacı doğrultusunda onların çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı, duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek bizim en önemli gayemizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılımızın hayırlı olmasını diliyor, muhabbetlerimi sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °