Altın Safran Fotoğraf Yarışması´nın finalistleri açıklandı

22. si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında, finale kalanlar ve sergilenmeler belli oldu.

GÜNCEL 7.09.2021 17:56:11 0
Altın Safran Fotoğraf Yarışması´nın finalistleri açıklandı

 

Birbirinden güzel eserlerin arasında seçim yapılan yarışmanın ödül töreni ise, 18 Eylül 2021 Cumartesi günü olacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Alanında ilk ve tek olan festivalimiz, kısa bir süre sonra start alacak. İnanıyorum ki tüm kesimlerin ilgisini çekecek birbirinden güzel programlarda, Safranbolulu hemşehrilerimizle birlikte 3 günlük süreçte; hem bir şeyler öğrenerek, bilgi birikimimize yenilerini dahil edeceğiz hem de eğlenerek yaşayacağız.
Jüri üyelerimizin seçmeleri yaparken nasıl zorlandığını gördüm. Onlara emekleri için teşekkür ediyorum. Her biri diğerinden değerli eserler arasından seçilen eserlerin sahiplerini de kutluyorum.” dedi.
Yarışmada finalist ve sergilenmeye hak kazanan eserler ve eser sahipleri şöyle sıralandı:
Ali KONAK, Ali MERMERTAŞ, Aygül HARMANCI (2 adet fotoğraf), Bahadır SANSARCI (3 adet fotoğraf),Barış TOPDEMİR, Bulent SUBERK, Gökalp BİLİCİ (2 adet fotoğraf), Hakan YARALI, Hamed Asgharzadeh Marghmaleki (2 adet fotoğraf), Hossein Javadzadeh, İsa CIDA İsmail Serhat ŞAHİN(2 adet fotoğraf), K.Deniz KALAYCI (2 adet fotoğraf), Levent ATEŞ (2adet fotoğraf), M.Murat İLHANM. Mehmet ASLAN, Musa TALASLI, Mustafa CEBECİOĞLU, Recep BALKAYA, Salih KUŞ


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °