23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim ve Şiir Yarışması

Safranbolu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel ‘´Resim ve Şiir´´ yarışması düzenliyor.

GÜNCEL 14.04.2021 14:56:21 0
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim ve Şiir Yarışması

 

Safranbolu Belediyesi tarafından, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında, Safranbolu´da yaşayan çocuklar için düzenlenen 'Resim ve Şiir' yarışması şartnamesi belli oldu. Yarışmaya katılmak isteyenlerin 19 Nisan 17:00´a kadar 23nisansafranbolu2021@gmail.com adresine mail yoluyla başvuru yapması gerekiyor. Her iki kategoride de 1 ‘inci olan çocuklara bisiklet, 2‘inci olanlara tablet, 3 ‘üncü olan çocuklara ise akıllı saat hediye edilecek.

Yarışmaya katılım şartları; 

“Yarışmaya katılım bireyseldir.

Resim Yarışması için her türlü resim tekniği serbesttir. (kolaj hariç)

Resim Yarışması Safranbolu´da ikamet eden ve 6-9 yaş ve 10- 13 yaş aralığındaki çocuklar arasında 2 kategoride düzenlenecektir.

Resim yarışmasına katılacak çocuklar, resimlerini; 35*50 cm boyutunda resim kâğıdına pastel veya kuru boya kullanarak yapacaklardır. Her çocuk en fazla 1 resimle yarışmaya katılabilir.

Şiir yarışması 10- 13 yaş aralığındaki çocuklar arasında tek kategori olarak düzenlenecektir.

Şiir yarışmasına katılacak olan çocuklarımız, A4 dosya kâğıdına, 10 kıtayı geçmeyecek şekilde sadece 1 şiir ile yarışmaya katılabilirler. Eser, mavi kalem ile el yazısı ile yazılacaktır.

Yarışmalara Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınları katılamaz.

Yarışmalara gönderilen eserler iade edilmeyecektir. Dereceye giren ve sergileme alan eserlerin her türlü dijital ve basılı mecralarda kullanılma hakları Safranbolu Belediyesine aittir. · Yarışmaya başvurular 23nisansafranbolu2021@gmail.com mail adresinden online olarak yapılacaktır. Gönderilen mail içeriğinde, yarışmaya katılan çocuğun adı soyadı, yarışmaya katılan çocuğun yaşı, velisinin adı soyadı, iletişim gibi bilgiler bulunmalıdır.

Eserin bulunduğu kâğıdın bir masa üzerinde dik açı ile çekilmiş fotoğrafı mail ekinde gönderilmelidir.

Yarışmaya katılanlar şartnameyi kabul etmiş sayılır.”


Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 3 °