‘2023 Türk Gençliği Şöleni´ coşkulu geçti

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘2023 Türk Gençliği Şöleni´ büyük coşku ve geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

GÜNCEL 28.12.2021 21:23:33 0
‘2023 Türk Gençliği Şöleni´ coşkulu geçti

 

              Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Karabük İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘2023 Türk Gençliği Şöleni´ne Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP MYK Üyesi Yüksel Aydın, MHP İl Başkanı Adem Kar ve yönetimi, Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel ve Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz,  geçmiş dönem Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Karabük İl Başkanları, MHP İlçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çevre il ve ilçe Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanları, çok sayıda davetli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

                Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan ‘Türk Gençliği Şöleni´nde konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu´nun yakında cenazesine gidecek PKK leşi de bulamayacağını ifade ederek yıllarca Türkiye Cumhuriyeti´nde yapılmak istenen savunma sanayiide bir çok girişim engellendiğini söyledi.

/resimler/2021-12/28/2126481411714.jpg

                Kafkas İslam Ordusu Komutanı Nuri (Killigil) Paşa´nın Türkiye´nin savunma sanayisini güçlendirmek için girişimde bulunduğu silah fabrikasını, Vecihi Hürkuş´u örnek gösteren ve engellendiklerini söyleyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bugün bunları engelleyenlere baktığımızda aynı zihniyetin CHP´de devam ettiğini görüyoruz.” dedi.

                Türkiye´nin ilerlemesinde ülkücü hareketin büyük bir rolünün olduğuna vurgu yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Türk Devletleri Teşkilatı´nun kurulmasıyla önemili mesajlar verildiğini ve Türk Devletleri Teşkilatı´nın ilk aldığı kararın mazlum milletlere Covid-19 aşısı göndermek olduğunu söyledi.

                Avrupa başta olmak üzere bir çok devletin Ülkü Ocaklarını terör örgütü ilan etmesinin Ülkü Ocakları´nın ne kadar iyi bir konumda olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Bu emperyalist devletlerin Ülkü Ocaklarını hedef alması bizlerin doğru yolda olduğunu gösteriyor. Ülkücü hareketin başarılı çalışmalar yaptığını gösteriyor.” dedi.

                Dış devletlerin ‘Karabağ´dan çekileceksiniz, Libya´dan çekileceksiniz, Ayasoyfa´yı kapatacaksınız, Selehattin Demirtaş´ı, Osman Kavala´yı serbets bırakacaksınız´ çağrılarıyla ekonomik sıkıntı oluşturduklarını belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım “Biz gerekirse aç kalırız. Ahirette şehitlerimizin yüzüne, ailelerinin yüzüne bakamayız. Milli konularda geri adım atmadan ekonomimizi düzeltmeye başladık.” dedi.

“‘2023 Lider Ülke Türkiye´sini hep birlikte hayata geçireceğiz”

                Başbuğ Alparslan Türkeş´in 9. Işık isimli kitabında yazan ‘Ülkücü Türk milletini muasır medeniyet seviyesine çıkarmanın mücadelesini yapan kişidir.´ sözünü hatırlatan  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “21. yüzyılı Türk Asrı yapacağız. ‘2023 Lider Ülke Türkiye´sini hep birlikte hayata geçireceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Başbuğ Alparslan Türkeş´i ve arkadaşlarını rahmetle minnetle yad ediyorum. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

                ‘2023 Türk Gençliği Şöleni´ çerçevesinde Ali Kınık, Atilla Yılmaz, İlyas Öztürk, Ozan Ahmet Taşkın ve Gazi Salla sahne aldı. Salonun tıklım tıklım olması ise gözlerden kaçmadı.

/resimler/2021-12/28/2127526321197.jpg

/resimler/2021-12/28/2128233978022.jpg


Cuma 19.9 ° / 11.2 °
Cumartesi 23.4 ° / 4.6 °
Pazar 26.5 ° / 11.5 °